Aspingtons

Allmänt

Här hittar du våra korta artiklar om allt och lite till för dina korta stunder.

Lär dig Hjärt och lungräddning

HLR, även kallat Hjärt- och Lungräddning kurser är en kurs som lär ut vad man ska göra när en persons hjärta har slutat slå. Processen går ut på att man trycker ner bröstkorgen och komprimerar hjärtat och lungorna manuellt.  Detta gör så att blodet flödar igenom kroppen och ger syre till hjärnan.

Bra att ha när man kör ute på natten

Har du någonsin tänkt på att köpa en led ljusramp till din bil? Det kan bidra till att öka hur mycket du ser på natten och det är väldigt billigt. Kolla in LastaTungt.se där de säljer ljusramper för bra pris.

Skaffa bra däck för svåra förhållanden

Behöver du nya terrängdäck har vi ett tips till dig. Det är att kolla in Lastatungt och deras högkvalitativa däck från välkända varumärken. Dem har självklart däck i flera olika mått för att just du ska kunna hitta de perfekta däcken. 

Minska risken för att halka

Går du alltid hemma i tofflor för att minska risken för att halka. Då kan du testa halkstrumpor för vuxna. Då är bara frågan vart du kan hitta dessa. Använd stödstrumpor och kosttillskott för att du ska få ett så hälsosamt liv som möjligt.

Skaffa dig en skön säng

Vaknar du flera gånger varje natt för att sedan på morgonen känna dig trött och inte alls utvilad. Det är ett tecken på att du behöver en ny säng som passar dig bättre. Hos TM-Sängar hittar du en mängd olika sängar med allt från fasta till mjuka madrasser. Detta gör att du kommer hitta precis den sängen som passar dig bäst.

Letar du efter en sida som har samlat mängder med fina kläder och leksaker till dom små ska du kolla in Emelies Butik. Emeliesbutik.se har mängder med babyprodukter och alla är noga utvalda med hög kvalitet i fokus. 

Emelies Butik har även välkända märken som Jack & Jones Junior och Lyle & Scott barn.

Har du en egen design som du verkligen skulle vilja ha på en tröja. Då behöver du inte leta längre utan kolla in Egendesign och deras stora utbud av kläder du kan designa. Dem låter dig sätta ditt egna tryck på allt från hoodies till att designa egen vattenflaska

Detta är den perfekta presenten till antingen dig själv eller bästa kompisen. 

Behöver du köpa en present till en kompis eller någon i familjen men vet inte riktigt vad du ska köpa. Då ska du kolla in Roligamuggar.se och deras stora utbud av muggar med text. Detta gör att du kan känna dig säker på att dem har en mugg som passar den du ska ge muggen till.

Stilren inredning och mode

En fårskinnsfåtölj kan verkligen sätta pricken över i:et när det kommer till att inreda ett rum. Om du är ute efter snygga fårskinnsmöbler ska du klicka dig in på Naturescollection.se

Hos NATURES Collection hittar du också ett stort utbud av mode med ull och päls i fokus.

Lär dig HLR

Vill du kunna rädda liv. Då ska du kolla in WebbkursHLR och deras HLR utbildning. Hjärt- och lungräddning är något som alla kan lära sig och går att lära sig snabbt och enkelt med hjälp från WebbkursHLR. Du kan även köpa samt hyra hjärtstartare via deras hemsida.

Gravidyoga för dig och din kropp

Vill du ha en perfekt hormonbalans och låta din kropp återhämta sig på alldeles rätt sätt vid en graviditet. Då ska du prova gravidyoga. Hos HormonyYoga hittar du en mängd olika övningar och kurser för dig som antingen vill jobba med hormonyoga eller bara göra det lilla extra för din kropp.

Har dagen kommit då du ska fria till din älskade? Se då till att köpa en förlovningsring som passar. Är du ute efter en förlovningsring i vitguld, guld eller silver? Kanske till och med en svart vigselring? Rings of Sweden har ett stort utbud av förlovningsringar, vigselringar, guldringar och signet ringar.

Få en felfri text med korrekturläsning

Korrekturläsning innebär att skapa en korrekt text. I många fall är det lätt att haka upp sig eller tappa förtroende till avsändaren av en text om man stöter på ett fel i den. Vanligt förekommenade fel är till exempel svårstavade ord eller stor och liten bokstav. För att undvika detta kan man använda sig av någon typ av stavningskontroll som ger dig lite extra hjälp att finna fel i din text. Dock kan även dessa missa vissa felstavningar och fel. 

För att vara säker på att undvika sådana missar rekommenderas det att ta hjälp med korrekturläsning av någon som kan. Gullvi Nilsson Översättningar AB har 37 års erfarenhet och är därför ett självklart val att kontakta innan din text ska skickas iväg.

GotWood

Dags att fräscha upp ditt bilsläp? Genom att köpa en ny slitskyddsplywood, eller så kallad flakskiva, skyddar du ditt släp. Denna är uppbyggd med en kärna av björkplywood som är betäckt av tvåsidig fenolfilm.

Reseintyg och Covid-19test direkt på flygplatsen

Har du en resa bokad och är i behov av Covid-19 test och reseintyg? Då bör du boka en tid hos Läkarintyg.se. 

Läkarintyg.se erbjuder detta till bra priser och finns oerhört lättillgängligt. De finns nämligen på flertalet ställen så som på Arlanda flygplats och i Falun. Du har till och med möjlighet att boka dem för att kunna ta ett test hemma hos dig!

En personlig almanacka

Skaffa dig en personlig almanacka inför 2022 för att hålla koll på din aktiviteter och planer. Kalenderspecialisten erbjuder egendesignade och personliga almanackor.

Bli en väktare

Har du tankar om att bli en väktare har vi ett tips till dig. Det är att kolla in Väktarskolan i Boden och deras många utbildningar. Väktarskolan har under många år utbildat tusentals med väktare och erbjuder dig kurser så du blir en fullfärdig väktare. 

Ett hunddagis din hund kommer älska

Letar du efter ett hunddagis ska du kolla in MyDogCare och deras många hunddagis i Stockholmsområdet. Dem erbjuder även saker som hundbad och rengöring av hundens öron. Därför är dem det självklara valet om du letar hunddagis i Stockholm.

Tandblekning i Stockholm

Tandblekningar blir bara allt vanligare och vanligare. Men vart ska du vända dig om du vill vara säker på att din tandblekning i Stockholm blir utförd av proffs. Jo du kontaktar Stockholm Tandläkarcenter för ett säkert och professionellt utförande. 

Ändra ditt utseende med peruk

Användningsområdena för en peruk är många. Det är en fantastisk lösning för dem som av olika sjukdomar tappar håret motvilligt men även för dem som vill kunna ändra sitt utseende snabbt. 

Hos Indigos Hair finner du ett stort utbud med löshår och peruker av äkta hår

Tjäna pengar till klassresan

Att tjäna in pengar till klassresan kan låta svårt, men genom att sälja kakor kan du tjäna pengar till föreningen både snabbt och på ett roligt sätt. Det finns många roliga aktiviteter och resor som man kan spara pengar till. På kakmonstret.se hittar ni ett stort utbud av kakor i en egendesignad plåtburk som känns väldigt personlig.

Behöver du ny labbteknik?

Är du ute efter ny labbteknik ska du kolla in Milmedtek. Hos Milmedtek hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till labbteknik. Självklart måste labbutrustning vara av hög kvalitet vilket Milmedtek lägger stor vikt i. I deras sortiment hittar du allt från precisionsvågar till labbkylar av riktigt hög kvalitet.

Korthållare och plånböcker

Secrid tillverkar plånböcker/korthållare av hög kvalité. Med teknikens framfart finns det idag risker med att ha trådlösa betalkort då de enkelt kan läsas av med hjälp av en kortläsare. Detta sker helt utan din vetskap. Secrids korthållare är självklart utrustade med rfid-skydd som hindrar bedragare från att stjäla dina kortuppgifter.

Kristna böcker om vägledning och livshjälp

Arken.se hittar duett stort utbud av kristna böcker om teologi, andlig vägledning, samt annan kyrklig utrustning såsom prästkläder, musik, stolor etc. Arken.se är en kristen bokhandel med lång erfarenhet och ett mycket större utbud än någon annan liknande butik.  

Korthållare och plånböcker

Rätt klädsel är en viktig del av prästyrket och klädvalet måste anpassas efter varje högtid och årstid enligt de bestämmelser som finns i kyrkan. Även övrig personal som arbetar i kyrka eller församlingshem har krav på klädsel som exempelvis diakonen, konfirmander och ämbetsmännen.

Du hittar ett stort utbud av prästkläder på clergycollection.com.