Aspingtons

Bygg och hem

Bygger du om hemma? Då ska du kolla in våra tips om allt inom byggbransch och inredningstips.

Samarbetspartner

Störst inom pooler J&F Fritid

scott-webb-aJf-26HbTmE-unsplash

Hos Björnol hittar du mängder med olika sorters mattor. De har allt från snygga ullmattor till gångmatta metervara för dig som vill specialbeställa mattor enligt dina mått. Detta ger dig en frihet som du sällan har när du köper mattor.

Letar du fönsterskydd?

Behöver du hyra fönsterparaplyer ska du kolla in Parawind. Parawind har över 20 års erfarenhet och erbjuder endast produkter av riktigt hög kvalitet. I deras webshop hittar du även saker som spännremmar och koppelhake för att du ska kunna få allt du behöver på ett och samma ställe.

sidekix-media-oCw5_evbWyI-unsplash

Kakel till köket

Ska du inreda köket eller badrummet är du troligen ute efter nytt kakel. Och hos Renoverahuset.se hittar du kakel till kök som passar fleras olika stilar till riktigt bra priser. Alla deras produkter håller även en hög standard vilket ger dig som kund en trygghet i vad du köper.

Ta fastighetsbranschen till nästa nivå

Någon som gärna engagerar sig och vill ta fastighetsbranschen till nästa nivå är Marcus Hamberg. Idag är Marcus verksam i sitt egna bolag Ängshyddan Förvaltning AB där dem fokuserar på projektutveckling och fastighetsinvesteringar. 

Marcus har lång erfarenhet inom branschen, en civilekonom utbildning och passion för att hjälpa andra vilket blir den perfekta kombinationen. 

Täthetsprov: En nödvändighet

Om du är husägare vet du att bränder kan inträffa när som helst. Och om din fastighet inte har genomfört ett ordentligt täthetsprov kan en liten brand förvandlas till en fullfjädrad katastrof. Därför är det viktigt att regelbundet låta utföra en täthetsprovning på din fastighet. I det här blogginlägget diskuterar vi vikten av läckagetestning och hur det kan bidra till att skydda din bostad i händelse av en brand.

Fyrkantiga aluminiumrör har många fördelar jämfört med andra typer av rör. De är lätta men ändå starka och motstår korrosion. Kvadratiska aluminiumrör är också lätta att arbeta med och kan skäras, borras eller svetsas för att skapa önskad form. På Montano kan du köpa fyrkantsrör i aluminium.

Värmepellets i mängder

Behöver du mer värmepellets till vintern kan du vara lugn. För hos Heat Energi hittar du precis allt du behöver för att värma upp huset på allra bästa sätt. Heat har sedan 1994 levererat pellets runt om i hela Sverige vilket gett dem en otrolig kunskap och kompetens. Detta gör dem såklart till det självklara valet om du är ute efter pellets av hög kvalitet.

Arbetskläder i världsklass

Att arbeta i högkvalitativa varselkläder är otroligt viktigt då dem måste klara av tuffa förhållanden utan att gå sönder. Men det är inte alltid så lätt att hitta detta.

Därför ska du kolla in Abetsbyxor.com och deras stora utbud av arbetskläder som alla håller en otroligt hög kvalitet. Med allt från arbetsskor till profilkläder kan du vara säker på att dem har precis det du letar efter.

Att inreda med snygga möbler är såklart något som alla är ute efter. Men det är dock svårare än vad man tror att hitta möbler som passar ihop med resterande inredning. 

Kolla därför in LivingDecor och deras stora utbud av allt från klaffbord till golvlampor. LivingDecor har även ett stort utbud av möbler från det kända varumärket Rowico.

Växthus för alla

Vill du odla egna grönsaker behöver du såklart ett växthus. Men vart hittar du då detta? Jo det gör du hos Norhage. Norhage.se har alla olika växthus du kan tänka dig med allt från stora för industrier till små trä växthus.

Dem har även växthus med kanalplasttak

Ute efter båtmattor eller husbilsmattor? Då är du välkommen till Göteborgs Langettering. Genom att ta med dina gamla mattor eller mallar så hjälper dem dig med resten. 
 
I deras utbud finns även andra mattor såsom heltäckningsmattor, ullmattor och textilplattor. 

Gör om ditt kök billigt och enkelt

Att ha ett snyggt kök är något som alla vill. Men att renovera om hela sitt kök kostar ofta stora summor pengar vilket många inte kan lägga. Då finns det faktiskt en annan sak man kan göra för att få en ny stil i köket för en billig peng. Det är att byta handtag och knoppar på luckor och skåp.

Snygga handtag och knoppar hittar du i mängder hos Northernhome.

Är du på jakt efter en certifierad energiexpert ska du ta kontakt med energiberäkningar. Energiberakningar.se har över 10 års erfarenhet och kan hjälpa dig med energiberäkningar samt u-värdesberäkningar.

Med fokus på kvalitets och professionalism kan du vara säker på att jobbet kommer utföras i världsklass.

Skapa en härlig rå känsla i ditt hem med industriella möbler och inredningsdetaljer från Mixhuset. 

En härligt blandning av gammalt och nytt med neutrala färger och råa material som betong och tegel. Passar dessutom väldigt bra ihop med lantliga inredningsdetaljer. 

aubrey-odom-mabey-mrSuM73pmsw-unsplash

Behöver du en statusbesiktning i Stockholm ska du ta kontakt med Rosalgens Plåtkonsult. Med deras 250 års samlade erfarenhet och fokus på kvalitet kan du var säker på att arbetet kommer utföras av proffs. Dem kommer hjälpa dig med allt från konsultationer till entreprenadbesiktningar för att du ska kunna få all den hjälp du behöver från ett och samma ställe. 

Fler och fler skaffar elbil och ett vanligt misstag folk gör är att ladda den genom ett vanligt vägguttag vilket kan leda till överhettning och i allra värsta fall brand. 

Genom att köpa en laddbox från Laddtec.se till din elbil får du en effektivare och säkrare laddning. Dessutom ingår installation i priset! 

anne-nygard-PLtMrCl04tA-unsplash

Mumin är en litterär figur som har blivit mycket populär bland produkter till hemmet med ett högt samlarvärde. Årligen släpper Arabia två säsongsmuggar under en kortare tid och dessa muminmuggar hittar du hos Lilla Stork! 

Lilla Stork har ett stort utbud av muminprodukter men även annan fin inredning.

 

Vibostugan erbjuder attefallshus från 18-30kvm till ett bra pris. Attefallshus är ett perfekt komplement till boendet när man vill utöka med rum och utrymme. 

Vad passar inte bättre än ett litet attefallshus bredvid poolen där ni kan ha ett litet kök eller loungeavdelning.

Hyr förråd för mer plats

Är ditt förråd fullt ska du kolla in självlagringsförråd. Dessa är perfekta för dig som kanske inte har ett förråd idag men vill kunna förvara dina saker på en trygg och säker plats. 

Ett stort namn inom just selfstorage är Michael Fogelberg. Michael har under många års tid grundat och jobbat med ett flertal olika selfstorage bolag. 

Letar du efter möbler som kan göra ditt hem personligt. Då ska du kolla in Softa Home och deras stora utbud av kvalitets möbler. Du hittar allt från soffbord i marmor till stora fåtöljer i deras sortiment. 

Softa Home har även ett eget verktyg där du på vissa möbler kan välja exempelvis tyger och ben. Detta gör att du kan göra möbeln alldeles personlig för just ditt hem. 

Semestra hemma

I och med pandemin så är risken att det även detta år får bli en hemester. Bli en av dem som kommer njuta av det genom att bygga en pool på tomten. Njut av svensk sommar hemma!

Hos J&F Fritid finner du flertalet pooler till fantastiska priser. I utbudet finns även pooltillbehör som skyddtäcken. stegar och rengöringsutrustning. 

En fin och populär inredningsdetalj just nu är coffee table books. Dessa liggandes på ditt soffbord ihop med en ljusstake och en bukett blommor kommer få ditt hem att se fantastiskt ut!

Inred ditt hem med möbler inköpa hos Interia Design, i deras utbud finns möbler från kända varumärken.

Besiktningsmän att lita på

Ta hjälp av Besiktningsbyrån när det är dags för er att besiktiga er villa. De erbjuder flertalet besiktningar så som slutbesiktning och överlåtelsebesiktning

Med noga utförda jobb och flera års erfarenhet är detta besiktningsmännen du vill boka! 

Bygg hemma med enkla verktyg

Om du ska bygga hemma så kan det vara bra att ha bland annat en spånsug. Speciellt om du ska såga och vill undvika spån i hela huset. Hos Handymantools hittar du massa verktyg som är nödvändiga vid bygget.

Inred maritimt med fotogenlyktor

Vill du få en mysig och hemtrevlig inredningsstil. Då ska du inreda med fotogenlyktor. Dessa kommer ge ett otroligt mysigt ljus som du inte kan återskapa på något annat sätt. Dem är även perfekta om du har en marin stil i hemmet idag. 

Klicka dig in på Flaggskeppet.com och kolla in deras stora utbud av maritim inredning och fotogenlyktor. 

3-glasfönster för villan

Att ha fönster av hög kvalitet är betydligt viktigare än vad man kanske tror. Bra 3-glasfönster kommer inte bara öka värdet på huset utan även spara dig pengar varje månad. Detta gör dem genom att hålla värmen/kylan inne på vinter och sommaren bättre än vad dina gamla fönster gör. 

Kolla därför in Fönsterbolaget och deras stora utbud av högkvalitets fönster. 

Taktvätt av proffs

Få en ordentlig taktvätt genom att kontakta Totaltvätt. Med många års erfarenhet inom just detta är Totaltvätt det självklara valet för att få valuta för pengarna. Inte nog med att ett rent tak kommer ge ditt hus ett lyft så skyddar det också mot fukt och frostsprängning. 

I Totaltvätts utbud erbjuds även fasadtvätt och takmålningar.

En plats att vila på

En fåtölj som passar i alla hem men även alla årstider är en fårskinnsfåtölj. Dessa ger nämligen en svalkande känsla under de varmare månaderna och en värmande under de kyligare. En bekväm och mysig plats att vila på.

Hos Walfrid.se finner du fårskinnsfåtöljer i högsta kvalité från varumärken så som Brunstad, Bröderna Anderssons eller Conform.

Från skiss till bygglovsritning

Ta hjälp med bygglovsritningarna för att förverkliga era drömmars hus. Det är en lång process att gå igenom innan huset står färdigt och att ha en hjälpande hand kan alltid vara skönt oavsett om det är i starten av projektet eller under tiden. Bygglovsgruppen erbjuder även tjänster som kontrollansvarig och energiberäkningar.

Det finns flertalet olika duschlösningar och vilket som passar dig bäst beror helt på storlek av badrum, vad du önskar för utseende och att tänka igenom placering. Hos Andres glass store finner du allt ifrån duschväggar, duschhörnor och badkarsväggar.

Få hjälp med fasadrenoveringen

Behöver du hjälp med en fasadrenovering. Då ska du ta kontakt med Svensk Arbetsklättring och deras proffs. Svensk Arbetsklättring har lång erfarenhet inom branschen och en kunskap som du inte kan hitta någon annanstans. 

Skapa en mysig och ombonad känsla i ditt hem med rustik inredning. En robust och naturnära stil med möbler och inredning skapat av material som till exempel återvunnet trä, skinn och metaller. 

En inredningsstil som passar väldigt bra ihop med det rustika är att blanda in lantlig inredning

Brandtätning i världsklass

Är du ute efter någon som kan hjälpa dig med brandtätning på ett nybygge. Då ska du ta kontakt med Svenska Fog. Med deras långa erfarenhet kan du vara säker på att fogningen kommer bli gjord med kvalitet i fokus. Därför är dem det självklara valet.

Öka husets livslängd med nytt tak

När behovet finns där och det är dags att lägga om taket på ditt hus kan det upplevas som en stor utgift men det är även en investering som ökar värdet på huset och dess livslängd. 

VH Tak är ett företag men skickliga takläggare i Kalmar län.

Fixa din drömträdgård

Har du drömmar om att ha en trädgård fylld med träd, buskar och härliga stengångar. Du ska du kolla in Stengrossen och deras enorma utbud av sten. Du hittar allt från dekorsten till granitplattor i deras stora sortiment. 

Dörrarna gör skillnad

Snygga innerdörrar gör verkligen stor skillnad när det kommer till inredningen. Kolla därför in DörrTema och deras stora utbud av alla olika sorters dörrar du kan tänka dig. Du hittar allt från snygga innerdörrar till förrådsdörrar i deras sortiment.

Renovera med en byggställning

Ska du byta fönster eller lägga nytt tak kan det vara svårt att göra allt detta med en vanlig stege. Kolla därför in Tobit och deras många olika byggställningar. Du hittar allt från hantverkarställningar till väderskydd i deras utbud.

Glasräcken - Perfekt för altanen eller balkongen

Ett glasräcke är ett stolpfritt räcke som bevarar din utsikt från altanen eller balkongen. Räcken går att köpa i färdiga mått och anpassade efter dina önskemål. Glasen kan vara både härdade eller o-härdade beroende på dina behov. Kontakta Glasbolaget för mer information kring glasräcken och andra glasprodukter. 

Presenningar har många användningsområden

Varje husägare borde ha en presenning på lager då användningsområdena är många. En presenning kan skydda din egendom mot olika naturfenomen som regn, snö och vind. Presenning används ofta av målare som droppskydd och båtägare skyddar gärna sina båtar så att de inte blir vattenfyllda med en presenning. Du hittar ett stort utbud av presenningar på tentarp.se.

Kameraövervakning till hemmet eller industrin

Kameraövervakning är en viktig del i fabriker, företag och även i hemmet. Genom övervakningskameror kan du enkelt se vad som händer på ditt företag och på din fabrik. Ett övervakningssystem bör installeras av experter då de har lång erfarenhet av att montera kameror så att de får en bra vinkel och ger tydliga bilder i rätt riktning. På så sätt går det enkelt att identifiera personer. Övervakningskameror har även blivit vanligare i hemmet i takt med att statistiken visar att antalet inbrott ökar år efter år.

Släpvagnsdelar av hög kvalité på nätet

Nettotrailer är en distributör av högkvalitativa släpvagnsdelar och erbjuder det största sortimentet i branschen i Sverige. Nettotrailer erbjuder även snabba och billiga trailerreparationer samt snabba ledtider eftersom du nästan alltid har alla tillbehör på lager. Med 30 års branscherfarenhet är Nettotrailer en pålitlig återförsäljare för dina trailerdelar och tillbehör, samt för råd och vägledning.

Energioptimering

Energioptimering är processen att minska energiförbrukningen i en byggnad. Det är en viktig del av hållbar design och konstruktion.

Grundtanken bakom det är att minska mängden energi som behövs för uppvärmning, kyla, belysning och ventilation genom att använda naturliga värme- och ljuskällor. Det inkluderar även åtgärder som isolering, passiv solenergidesign, dagsbelysning etc.