Aspingtons

Företag

Har du 5 minuter över och vill läsa om intressanta företag. Då ska du kolla in våra inlägg här om våra favoriter i företagsvärlden

Har du ett företag och behöver lite nya profilkläder? Då ska du kolla in Lindahls Yrkeskläder och deras breda sortiment av profilprodukter och arbetskläder. Du hittar allt från pennor till arbetsbyxor i deras butik vilket gör att du kan köpa allt du behöver på ett och samma ställe. 

Digitala Möten

När det gäller affärsverksamhet finns det många saker som krävs för att allt ska fungera smidigt. Ett område som ofta förbises är hur möten genomförs. I den digitala tidsåldern finns det många sätt att hålla digitala möten utan att någonsin behöva lämna kontoret. Detta kan spara tid och pengar för både företaget och dess anställda.

Om du är ute efter en legitimerad bemanningpsykolog så bör du höra av dig till Agila. Oavsett om du är i ett akut behov av psykolog eller om du vill ha en långsiktig lösning så hjälper de er med bemanning. Alla psykologer hos Agila genomför kontroll för att kvalitetssäkra. 

Oavsett om du behöver hjälp med att fylla en akut vakans eller letar efter en långsiktig lösning kan du lita på att de hjälper dig med en psykolog. Deras legitimerade psykologer kan få en snabb överblick över er verksamhet och stötta dig när du behöver det.

Efterfrågan på psykologtjänster förväntas öka under de kommande åren. Denna tillväxt beror bland annat på ökad efterfrågan, eftersom fler människor kommer att få tillgång till psykisk vård.

Hopfällbara bord för företaget

Ska du och ditt företag på en mässa behöver ni såklart bord och kanske några stolar. Men det är krångligt att behöva ha med sig vanliga stora och klumpiga bord. 

Därför ska du kolla in Fällbara och deras hopfällbara möbler. På fallbara.se hittar du mängder med olika hopfällbara bord och stolar.

Fasadskyltar är ett snyggt och effektivt sätt som du kan visa upp ditt företag på. Ta då kontakt med Skyltkoncept för att få en specialdesignad skylt som passar just din situation. Skyltkoncept hjälper dig även med exempelvis foliering och inredning vilket gör dem till det självklara valet.

Vattenskärning som levererar

Behöver du några väldigt specifika delar kan dessa såklart vara svåra att få tag på. Därför är det betydligt lättare att ta kontakt med WST och ta hjälp av deras vattenskärning. Dem kan skära ut precis vad du vill för delar i alla material du kan tänka dig.

När det kommer till rörmärkningar så gäller det att dem håller en hög kvalitet för att dem ska klara av alla tuffa förhållanden. Hos Märkskyltar hittar du alla olika sorters märkningar du kan tänka dig. Med allt från rörmärkningar till graverade skyltar kan du vara säker på att dem har precis det du är ute efter.

Välkomna med en entrématta

Att ha en entrématta till sitt företag ger kunden ett trevligt välkommande och är en plats där du kan visa upp eran logotyp. Om det är något du vill ha ska du ta kontakt med Logomattan och deras proffs. Logomattan erbjuder specialdesignade entrémattor i flera olika storlekar och varianter.

Är du intresserad av att skriva ut affischer, posters och årsredovisningar? På Pixel Palace kan du snabbt och smidigt göra detta och dessutom skickas det inom 24 timmar såväl som att dem skickar det inom hela Sverige.

Industriförnödenheter

Att hitta industriförnödenheter som håller en hög kvalitet kan vara svårt. Speciellt olika tätningsprodukter. Kolla därför in Jila och deras stora sortiment av kvalitetsprodukter. Du hittar allt från tätningspackningar till vib dämpare i deras utbud.

Hantera kemikalier på ett säkert sätt

Hanterar ditt företag farliga kemikalier? Då är det såklart viktigt att ni har full koll på hur dessa ska hanteras och vad som ska göras ifall en olycka skulle inträffa. Ta då kontakt med Amasis kemikonsult för att få all den hjälp du behöver.

Amasis har många år i branschen och kommer kunna hjälpa dig få full koll på hanteringen av era kemikalier som säkerhetsrådgivare.

FA-KURS

Öka din yrkeskompetens genom utbildningar via FA-kurs. De har utbildningar inom flera branscher och massor av nöjda referenskunder. 

I deras utbud finns bland annat PLC-kurs och Entreprenadjuridik

Egendesignad reklamflagga

Vill du att folk lättare ska känna igen ditt företag? Då ska du kolla in Nationalflagg.se och deras reklamflaggor. Dessa reklamflaggor finns i alla olika storlekar du kan tänka dig för att du ska hitta en som passar din situation perfekt.

Reklamflaggor kommer även göra att kunder känner igen ditt företag enklare och enklare blir kunder nästa gång den ser loggan. 

Bakgrundskontroll vid anställning

Skapa en trygg arbetsplats genom att göra en snabb bakgrundskontroll vid anställning

Genom Bakgrundsanalys kan du  få en digital bakgrundskontroll omedelbart via en enkel sökning. En tillförlitlig och tydlig analys!

Sälj ditt företag enkelt och smidigt

Vill du sälja ditt företag ska du ta kontakt med BizBridge företagsmäklare. BizBridge har många års erfarenhet och exklusiv licens för BMCS. BMCS är en ledande företagsmäklare och har över 30 års erfarenhet och sålt över 1500 företag.

Kolla därför in BizBridge om du vill sälja ditt företag med hjälp från proffs.

Det finns flera sätt att hålla din kropp i skick, ett exempel är att tänka på ergonomin under arbetsdagarna. Har du ett stillasittande arbete gör en ergonomisk stol underverk för kroppen. 

Hjälp din kropp att orka år efter år med hjälp av ergonomisk utrustning. Detta finner du hos ErgoComfort. I deras utbud finner du även ergonomiska tangentbord och mus.

Företagshälsa

Förbättra företagshälsan med hjälp av Mindtemps digitala hälsocoach. För att ditt företag ska må bra krävs det att dina medarbetare också gör det.

Genom att göra en medarbetarundersökning kan ni hjälpas åt att finna lösningar för att göra er och företaget mer produktivt.

PurPartner tillhandahåller lösningar med polyuretan till kunder inom en mängd olika branscher, från industrier inom betong till inredning, rehabilitering och fritid.

Ett starkt och tåligt material för produkter att tillverkas i. 

 

Yrkesverksamma utbildningar

För att hålla sina medarbetare uppdaterade eller kunskapsledande på marknaden är det bra att låta dem utvecklas genom att gå utbildningar.

Hos Blendify Learning kan man utbilda sig online inom bland annat Bas P / Bas U, ESA eller pannskötarutbildning!

Ergonomisk matta

Arbetar ni mycket stående framför datorn? Då bör ni investera i en arbetsmatta som hjälper dig ergonomiskt för att fördela belastningen i fötter och ben. 

Du finner ett stort utbud hos Rosén Innovation.

Utbildning inom arbetsmiljö

Arbetsmiljöutbildningar hjälper er att skapa en säkrare arbetsplats med färre olyckor. 

Gå en utbildning i Bas P/U eller Heta arbeten hos Branschutbildarna. Hos dem har ni möjlighet att gå utbildningarna anpassat efter era behov fysiskt eller digitalt.

Genom att gå en truckutbildning och få ett truckkort ger dig större möjlighet att söka jobb och dessutom mer meriterad vid ansökan av jobb. Gå en utbildning hos Truckutbildarna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Jönköping!

Underlätta med skyltar

Att sätta upp informationsskyltar för att underlätta för kollegor och besökare att orientera sig i byggnaden eller på företaget. Hos Signoffice finns allt från kontorsskyltar till namnskyltar.

Olika oljor från Xtr24

Hos Xtr24 finner du alla industriförnödenheter du kan tänkas behöva. Du hittar allt ifrån olika sorters oljor så som industriolja, hydraulolja eller lantbruksolja till riktigt bra priser!

Få hjälp med hybrida möten

Har du ett företag och behöver hjälp med att sätta upp hybrida möten. Då ska du ta kontakt med Lav och deras experter. Lav har lång erfarenhet inom allt som har med digitala möten att göra och kommer kunna hjälpa dig med en helhetslösning. 

Hyr dumper på Gotland

Letar du efter dumper uthyrning på Gotland ska du kontakta Åströms Sanda. Dem erbjuder uthyrning av ett flertal olika maskiner för att du ska slippa anlita någon som kommer och gör det för en mycket dyrare peng.

Skyltar till kontor och allmänna lokaler

NetSign.se erbjuder färdiga skyltar till kontor och allmänna lokaler. Syftet med dessa skyltar är att vägleda dina besökare och din personal så att de hittar rätt. Det finns många olika typer av skyltar och även skyltar med en rörlig slid som kan ändra skyltens budskap. Väldigt smidigt för att visa om ett rum är upptaget/ledigt.

Helt ny cykelförvaring

Är du en fastighetsägare är det bra att ha plats för allas cyklar. Men det kan vara svårt då vanliga cykelställ ofta tar upp mycket plats. Kolla därför in Svenska Cykelrum och deras unika lösningar. Du hittar allt från vägghängda cykelställ till tvåvåningsställ i deras utbud. 

Kurser & utbildningar inom utveckling och ledarskap

CoreCode erbjuder öppna utbildningar för att ni ska nå era affärsstrategiska mål och på så sätt skapa välmående organisationer på lång sikt. CoreCode erbjuder några av Sveriges mest populära utbildningar inom exempelvis UGL (Utveckling av grupp och ledare).

Estetisk tandvård på hög nivå

Det finns många som är missnöjda med sina tänder och hur de ser ut. Detta kan leda till många problem som exempelvis dåligt självförtroende, vilket kan sätta käppar i hjulet i vardagen. 

Som tur är finns det saker man kan göra åt sitt leende. Genom estetisk tandvård kan man fixa sprickor, bettfel och missfärgningar som påverkar ditt leende.

I Göteborg erbjuder Göteborgs Tandläkargrupp flera olika behandlingar inom estetisk tandvård i Göteborg.

Stort utbud av slipmaterial

De allra flesta byggprojekt involverar ofta att ytor måste slipa för att få bort ojämnheter eller vassa kanter. En bra slipmaskin är ett måste för att göra arbetet enkelt, smidigt och bra. PK Sanding erbjuder ett stort utbud av slippapper och slipmaskiner.

Utbildning inom säkra lyft för kranförare

Som kranförare, lastkopplare eller signalman är det viktigt att vara utbildad inom säkra lyft utbildning. Säkra lyft är en utbildning riktad till tornkranar, pelarliftar, mobilkranar etc. där säkerheten är mycket viktig. Kravkompetens erbjuder en onlinekurs inom detta som är ett måste för alla inblandade.

Entreprenören från Borlänge

Jesper Olof Niclas Karlsson är en entreprenör som växte upp utanför Borlänge och som alltid varit intresserad av prylar. Jespers kunskap och intresse om prylar gav honom grunden för att starta sitt eget företag som han driver med framgång.

WEbbdesign i göteborg

Är din webbplats i behov av en omarbetning? Om det har gått mer än några år sedan du uppdaterade din webbplats kan det vara dags för en uppfräschning av webbdesignen.

Det finns några viktiga saker att tänka på när man överväger en uppdatering av webbdesignen:

  • Din webbplats bör återspegla ditt varumärke. Om ditt varumärke har förändrats eller utvecklats under årens lopp bör din webbplats återspegla detta.
  • Din webbplats ska vara användarvänlig och lätt att navigera. Om användarna inte kan hitta det de letar efter kommer de sannolikt att lämna din webbplats.
  • Din webbplats bör vara mobilanpassad. Eftersom så många människor numera använder sina telefoner och surfplattor för att komma åt webben är det viktigt att din webbplatsär optimerad för mobil användning.

Om du funderar på att uppdatera din webbdesign kan du överväga att samarbeta med en professionell webbdesigner för att skapa en effektiv, modern webbdesign i Göteborg som hjälper dig att driva konverteringar och utveckla ditt företag.