Aspingtons

Fritid

Behöver du en ny hobby? Eller du kanske behöver ny målarfärg för dina målningar. Läs då våra artiklar om fritid och hobby.

Har du tänkt tanken att bygga padelbana men vet inte riktigt vem du ska vända dig till. Kolla då in Byggapadelbana och deras högkvalitativa banor. Deras padelbanor är byggda för att klara av det nordiska klimatet med noga utvalda material.

Nuförtiden är det vanligt att ha en luftfräschare i sin bil. Det gör det mycket trevligare att köra och tar bort dåliga lukter. Poppy Grace Mate är en luftfräschare från Japan som är väldigt populär. Den går att hänga i backspegeln eller ställa på instrumentbrädet. Man behöver inte heller bara använda den i bilen utan den fungerar perfekt i badrummet också!

Skaffa nya campingtillbehör

Ska du campa i sommar behöver du kanske nya campingtillbehör. Isåfall hittar de bästa sakerna hos Campingaffären. Med deras stora sortiment kommer du hitta precis det du letar efter. Som förtält till husvagnen eller nya campingmöbler.

Att hitta ett par bra jeans är lättare sagt än gjort. Därför ska du kolla in Jeansverket och deras många olika jeans produkter. Hos Jeansverket är de absolut viktigaste delarna att kvalitén ska vara på en hög nivå samtidigt som dem är snälla mot miljön. 

Skaffa en husbil till sommaren

Att ha friheten att kunna åka vart man vill utan att behöva tänka på boende och liknande är svårt att slå. Det är just därför många väljer att köpa husbil istället för exempelvis en sommarstuga. Men att hitta en bra husbil kan vara knepigt. Kolla därför in Knauscity och deras stora utbud av olika sorters husbilar. 

På Magisk pool hittar du Thermopool som är en lättbyggd och välisolerad betongpool. Magisk Pools betongpooler är utrustade med den bästa tekniken som överträffar alla dina önskemål så att du kan förverkliga dina pooldrömmar.

Precis skaffat hund?

Har du precis skaffat dig en söt liten valp så har du troligen fullt upp just nu. En valp brukar heller inte vara den lättaste att hantera när man ska ut på promenader. Men något som kan hjälpa med det är en valpsele. Hos Hundstil.com hittar du ett stort utbud av allt du kan tänka dig när det kommer till hundtillbehör.

Gravidpilates är en yogabaserad träningsform som även inkluderar övningar som bygger styrka och flexibilitet samt kroppsmedvetenhet, andning och avslappning.

Gravidpilates fokuserar på kärnan, mag- och bäckenbottenmusklerna, för att öka bålstabiliteten. För att stärka magen och lätta ryggen fokuserar vi på fyrhjulingar.

Gå en kurs i gravidpilates eller gravidyoga hos Egentid!

Varva ner med en cigarr

Sitter du gärna med en cigarr för att varva ner på helgen. Då vill du såklart även ha en snygg askkopp som du kan aska i. Då ska du kolla in Jison Produkter och deras stora utbud av allt som har med tobak att göra. Du hittar bland annat piptobak och askkopp med lock i deras sortiment. 

Behöver du dekoration till en kommande barnkalas. Då ska du Festbutikken och deras enorma utbud av dekorationer och maskeradkläder. I deras sortiment hittar du allt du kan tänka dig när du vill göra det perfekta barnkalaset.

Är 2022 året du gifter dig? Planeringen inför bröllop kräver mycket tid och engagemang. Man ska boka tid i kyrkan, hitta en lokal för fest och bestämma vilken typ av mat ni ska bjuda på. 

Utöver de här stora delarna så ska ni även bestämma mindre men minst lika viktiga saker så som hur lokalen ska dekoreras  och hur bordsdukningen ska se ut. 

Hos Celebrations finner du dekorationer inför bröllop och annat till bra priser! 

Har du allt för att kunna klä dig varmt inför jakten? Hos Tjuvjakt finner du allt på ett ställe, i utbudet finns bland annat jaktkläder,  vapentillbehör och hundpejl

Det klassiska nyårslöftet att ta tag i sig själv, kropp och hälsa. Det kan ibland vara svårt att komma igång av olika anledningar. Därför kan det vara bra att ta hjälp av en PT eller ansluta till ett träningsprogram.

Hos Bodily finner du bra kost och träningsprogram oavsett i vilken fas man är. Lättillgängligt material med tillgång till allt i deras app! 

Veganska ljus skapade av noggrant utvalda ingredienser och fantastiska dofter. Ett ljus som passar sig i husets alla rum och med en lång brinntid.

Det går dessutom använda det smälta vaxet till massage!

En rolig och mysig aktivitet att involvera hela familjen i är pussel. Utbudet av pussel är stort, det finns allt från barnpussel, 3D pussel till pussel med upp till 5000 bitar. 

Med massor av olika motiv och antal bitar kan ni hålla er sysselsatta i många timmar! 

Herbal Works

Håll din häst frisk med hjälp av örter och fodertillskott. Det finns massor av örter för hästar och deras hälsa. Till exempel finns det örter för deras hovar, immunförsvar eller leder och muskler. 

Hos Herbal Works finns ett stort utbud av örter och hjälper dig med individanpassade lösningar!

Alternative healthworks

Förebygg och rehabilitera din häst med hästfysioterapi genom att boka en tid hos Alternative Healthworks. En behandling som innehåller 6 olika punkter. 

Fysioterapi för hästen innehåller bland annat akupunktur och ATM med kiropraktor.

Letar du efter flygdrakar eller vindstrutar ska du kolla in Drake.nu. I deras stora sortiment hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till drakar att göra. 

Vindstrutar hittar du i flera olika former och färger. Allt från dem klassiska vita och röda till japanska vindstrutar utformade som fiskar. 

Väskor för alla tillfällen

Oavsett om du är ute efter en shoppingväska till helgens runda på stan, ryggsäck till skolan eller arbetet eller en väska till din dator så finner du det hos Showyourtrue.

Dem erbjuder ett stort utbud av fina väskor för alla tillfällen! 

Gör dina friluftsäventyr roligare, säkrare och lättare med utrustning från Backpackinglight. Oavsett vilken årstid du tänkt dra iväg finns det kvalitativ utrustning anpassat efter alla väderförhållanden. 

Hos dem finner du bland annat ryggsäckar och sovsäck. Även ett stort utbud av olika typer av tält så som solotält eller lättviktstält

Att sköta och ta hand om en häst är många personers dröm. Införskaffa den utrustning som behövs till hästen och dig hos Mantorps Travshop. Där finner du ett stort utbud av hästutrustning så som ridhjälmar, ridbyxor eller hästtäcken.

Odlingsglädje

Att odla sina egna kryddor och grönsaker ger mycket glädje. Det är kul att gå ut och se sina grönsaker växa för att sedan kunna nyttja det i sin matlagning. 

Hos Allafroer.se finner du ett stort utbud av billiga fröer. Allt ifrån chilifröer till grönsaksfröer så som tomat, gurka och sallat.

Fiska med nät

Att fiska med nät är smidigt när du väl får kläm på det och och fisken smakar lika bra som det du vanligtvis fångar på kroken. Innan du börjar med nätfiske är det viktigt att du läser på om vilken utrustning du behöver till de olika fiskarna. Laxen.com har allt du behöver inom fiskenät och de har en guide gällande vad du behöver för tjocklek på nätet och storleken på maskorna. 

Studsmattor i alla storlekar

Alla barn älskar studsmattor. Men att hitta en studsmatta till barn som håller en hög kvalitet till ett bra pris kan vara svårt. Kolla därför in Lekute och deras stora sortiment av uteleksaker och studsmattor. 

Lekute.se vill bara erbjuda leksaker av hög kvalitet till bra priser vilket är något du ser när du kollar in deras utbud.

Chilla i hängmattan i vår och sommar

En hängmatta är det perfekta tillbehöret till din trädgård. Hängmattan har länge varit en populär produkt världen över och är f0rtfarande väldigt populär. Det finns många olika typer av hängmattor beroende på hur den ska användas. Det finns exempelvis vanliga hängmattor som fästes mellan två träd, hängmatta med ställning, hängstolar och resehängmattor. 

Transportera gods till sjöss

När du transporterar gods till sjöss är det viktigt att dina varor hanteras korrekt. Hur de ska hanteras beror såklart på vilken typ av varar det handlar om. Skeppets last får inte utgöra någon form av säkerhetsrisk som kan leda till skador på människor, djur och miljö. Genom att följa de regler och föreskrifter som gäller vid sjötransport kan du vara säker ute till havs.

Skärgårdsjouren erbjuder sjötransport i Stockholms skärgård och alla dess öar. Behöver du hjälpa att frakta nya möbler eller andra stora och tunga saker kan det vara smart att låta proffs sköta det.

Sportdrycken som är snäll mot magen

När du vill prestera på högsta nivå är sportdrycken en väldigt viktig del av det. Sportdryck ger din kropp energi, vätska och salt för att kroppen ska må bra samtidigt som prestandan ökar. Tailwinds sportdryck ger din kropp allt den behöver samtidigt som den är snäll och behaglig mot magen.