Aspingtons

Historien & skönheten i Spruzzi porslin

Date

Letar du efter ett unikt och vackert sätt att skapa stil på ditt bord? Se inte längre än till porslinskollektionen Spruzzi porslin från Italien! Denna fantastiska kollektion är tillverkad av lergods, är handmålad och har tillverkats av samma familj sedan 1600-talet. Låt oss ta en närmare titt på detta underbara porslin. 

Familjeföretaget Fratelli Colì 

Spruzzi-seriens porslin kommer från Italien och är handgjort av familjeföretaget Fratelli Colì, som går tillbaka till 1600-talet. Detta familjeföretag har skapat vackra konstverk i århundraden, och de är stolta över att fortsätta sitt arv med denna fantastiska kollektion. 

Unikt tillverkat porslin 

Det vackra porslinet är tillverkat av robust lergods, vilket gör det perfekt för både daglig användning och speciella tillfällen. Alla bitar är handmålade, vilket innebär att varje bit ser olika ut och därför har ett unikt mönster. Det stänkmålade mönstret är otroligt vackert och porslinet blir som en liten juvel på bordet när du dukar med det!  

Du kan också blanda och matcha olika föremål från den här kollektionen för att skapa ett verkligt unikt utseende för din matplats. Variationen i färgalternativ ger dig oändliga möjligheter när det gäller att styla ditt bord – oavsett vilken stil du vill ha!  

Kvalitet som du kan räkna med 

Den här kollektionen ser inte bara fantastisk ut, utan håller också bra över tid tack vare den robusta konstruktionen av lergods. Du kan lita på att de här bitarna håller även efter många års användning i ditt hem eller din restaurang. Dessutom kräver de väldigt lite underhåll – tvätta dem bara med varmt tvålvatten efter varje användning!  

Du får ett elegant tillägg till varje hem eller restaurang. Från den tidlösa designen till det högkvalitativa hantverket erbjuder den här kollektionen en lyxig matupplevelse som ingen annan. Med sina unika mönster och färger som finns i olika storlekar gör denna kollektion det möjligt för dig att mixa och matcha tills ditt hjärta är nöjt – så att du kan skapa ett verkligt unikt utseende för varje tillfälle! Så om du letar efter något speciellt som inte kommer att kosta en massa pengar, se till att kolla in Spruzzi-serien idag!

Fler
artiklar