Aspingtons

Lås upp din kreativa potential med Picment

Date

Vill du ge ditt hem en mer personlig prägel? Då kan du hitta ett brett utbud online som exempelvis Picment.se tapetbutik online. Med ett omfattande urval av tapeter, fototapeter och självhäftande film. Bland många nya och spännande produkter för väggbeklädnad så kommer du garanterat hitta något som förvandlar dina rum.

Framhäv din kreativitet med tapeter från Picment

Picments urval av tapeter är det perfekta sättet att uttrycka din kreativitet i alla rum. Från livliga färger och djärva mönster till subtila texturer och klassiska mönster, möjligheterna är oändliga.

Letar du efter leverantörer med en kollektion som innehåller tapeter från ledande tillverkare som Sandberg, Boråstapeter samt Ferm Living tapeter.

Du hittar även snygga William Morris tapeter och Rebel Walls fototapeter. Detta från vårt eget exklusiva sortiment av tapeter. Oavsett vilken look du vill ha har vi något som passar din stil.

Ta inredningen till nästa nivå med snygga tapeter

Vill du bli ännu mer kreativ? Kolla in vårt utbud av självhäftande film och andra väggbeklädnadsprodukter. Med självhäftande film kan förvandla vilken yta som helst till ett konstverk. Från möbler och skåp till väggar och dörrar.

Vi erbjuder också en rad andra väggbeklädnader som texturerade tapeter, skal- och klisterplattor med mera. Med dessa produkter till ditt förfogande kan du förvandla vilket rum som helst till ett mästerverk.

Oavsett om du letar efter traditionella tapeter eller något mer unikt som självhäftande film har exempelvis Picment allt du behöver för att förverkliga din vision. Med ett enormt utbud av produkter från topptillverkare och samt exklusiva desingnlinjer. Det finns det något för alla.

Fler
artiklar