Aspingtons

Omfattande OVK-besiktning och underhållslösningar i hela Sverige 

Date

Du letar efter en pålitlig leverantör av OVK-besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner? Om så är fallet, så behöver du inte leta längre. Våra certifierade experter är tillgängliga för att tillhandahålla omfattande tjänster över hela Sverige. Låt oss ta en närmare titt på hur vi kan hjälpa dig. 

Vad är en OVK-besiktning? 

OVK-besiktning står för obligatorisk ventilationskontroll och måste utföras i de flesta byggnader vart tredje eller sjätte år. Syftet med besiktningen är att förbättra förutsättningarna för ett bra inomhusklimat och att visa att ventilationssystemet fungerar korrekt. Under dessa inspektioner utför våra yrkesmän rengöring och justering vid behov för att se till att din byggnad följer gällande bestämmelser. Om det dessutom upptäcks några fel eller brister under processen (så kallade OVK-anmärkningar) kan vi hjälpa dig att hitta en lämplig lösning för att lösa problemet. 

Våra ytterligare tjänster 

Utöver våra omfattande OVK-besiktningstjänster erbjuder vi även energideklarationer och underhållsplaner som täcker alla områden i Sverige. En energideklaration ger en inblick i byggnaders energieffektivitet genom att ge detaljer om byggnadens struktur, använda material, isoleringsnivåer, värmesystem osv. En underhållsplan ger fastighetsägare en organiserad översikt över alla relevanta service-/underhållsarbeten som bör utföras på deras fastighet över tid för att säkerställa att den fungerar optimalt. 

Våra certifierade experter på OVK-Center är mer än kvalificerade för att utföra alla typer av OVK-besiktningar eller relaterade tjänster som du kan behöva i hela Sverige. Vi strävar efter att tillhandahålla kvalitetslösningar som överträffar kundernas förväntningar samtidigt som vi håller oss inom budgetramarna. Med oss på din sida kan du vara säker på att ditt ventilationssystem fungerar smidigt och effektivt med minimal stress eller krångel från din sida! Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att upprätthålla din byggnads optimala prestanda!

Fler
artiklar