Aspingtons

Teknik

Intresserad av teknik? Här kan du läsa om teknik nyheter och webshoppar med roliga gadgets. 

Om du är på resande fot men inte vill ta med en stor och klumpig TV box till hotellet så är Android TV boxar något för dig. De är små, kan kopplas in i vilken TV som helst och kan enkelt installera appar. Trots deras storlek är de fortfarande kapabla att ge ut en signal i 4k upplösning. Perfekt för en helgresa.

IPTV-boxar är apparater som gör det möjligt att ta emot och visa IPTV-tjänster på TV-apparater. IPTV-boxar är vanligtvis billigare än traditionella tv-tjänster och de erbjuder ett större urval av kanaler. De erbjuder också möjlighet att pausa, spola tillbaka och spola fram direktsända tv-program. Dessutom erbjuder IPTV-boxar möjligheten att titta på tv-program på begäran. IPTV-boxar är ett utmärkt sätt att spara pengar på tv-tjänsten, och de erbjuder ett antal fördelar jämfört med traditionell tv-tjänst.

Kika in på Solberga Teknik och ta del av deras sortiment av IPTV-boxar.

Ska du och ditt företag på en mässa vill du såklart kunna visa upp ditt varumärke och dina produkter på ett bra sätt. Det gör du lättast men hjälp från IM Vision och deras LED skärmar.

Med deras långa erfarenhet och produkter av hög kvalitet kan du vara säker på att du kommer få precis den hjälp du behöver.

VR-spel är en ny spelform som fördjupar spelare i spelvärlden genom att använda virtuell verklighetsheadset som exempelvis Oculus Quest 2. Spelaren känner att de är inne i spelet och kan interagera med det på ett sätt som skulle vara omöjligt på en traditionell skärm.

VR har redan börjat få inverkan på spelindustrin. Det har använts för att hjälpa till att träna soldater och kirurger, och det finns även VR-spel designade för barn såväl som vuxna. 

Shopinn erbjuder billiga Airpods i form av Earpods hörlurar. Earpods är ett par kraftfulla trådlösa hörlurar som har ett oslagbart pris. Dessutom har dem 15 meter räckvidd och 3-4 timmars uppspelningstid.

Shopinn har mängder av billiga och smarta prylar vilket är den perfekta webbshoppen för dig som är tekniktokig! Eller om du ska köpa en födelsedagspresent till något som är teknikintresserad.

Ladda elbilen hemma

Har du tankar på att skaffa dig en elbil vill du såklart kunna ladda elbilen hemma i garaget eller på uppfarten. Då ska du ta kontakt med EV Charge + och kolla in deras lösningar. Dem har även lösningar för företag och föreningar om du vill erbjuda elbilsladdning till dina anställda.

Deras laddstationer är perfekta för använding i hemmet och gör att du alltid har en fulladdad bil. 

Effektiva städmaskiner

Fimap erbjuder effektiva städmaskiner till ditt företag. De har lång erfarenhet och ett stort utbud av städmaskiner som skurmaskiner, kombiskurmaskiner och sopmaskiner beroende på vad som passar just ditt företag. En skurmaskin underlättar och effektiviserar städarbetet och gör det skinande rent på butiksgolvet.

Visualisering av projekt

Den personliga studion Sightline samarbetar nära med dig som kund och tar fram inspirerande och skräddarsydda 3d-visualiseringsprojekt. Med över 20 års erfarenhet som ledande i Sverige inom detta område har sightline levererat innovativa produkter inom visualiseringar till allt från mäklarbyråer, arkitekter och mycket mer.

Visualisering av projekt

Om du letar efter ett framtidssäkert sätt att bygga upp ditt DCI- eller tunnelbanenät, behöver du inte leta längre än till Open line-system. Med våra inbyggda DWDM-transceivrar, transpondrar och smarta hanteringsfunktioner kan du skapa ett nätverk som är både flexibelt och skalbart. Och med SDN-styrning kan du hantera ditt nätverk på ett sätt som uppfyller dina specifika behov. Kontakta oss idag för att få veta mer om Open line-system!

Open line system är den perfekta lösningen för dem som vill bygga ett flexibelt och framtidssäkert nätverk. Med våra inbyggda DWDM-transceivrar, transpondrar och smarta hanteringsfunktioner kan du skapa ett nätverk som är både skalbart och hanterbart.

För mer information kontakta Smartoptics.