Aspingtons

Klinkerhusets kvalitetsprodukter för badrumsrenoveringar 

Date

Om du funderar på att renovera ditt badrum har Klinkerhuset de produkter du behöver. Vi har allt från flytspackel och tätskikt till klinkerfog så att ditt badrum inte bara blir snyggt utan också tryggt och säkert. Läs vidare för att få veta mer om varför Klinkerhuset bör vara din go-to source för allt som har med badrum att göra! 

Det är en fråga om att få en ny version av den här artikeln 

Flytande kitt är ett utmärkt alternativ när det gäller att renovera eller bygga ett nytt badrum. Det hjälper till att skydda dina väggar från vattenskador, samtidigt som det tillför isolering och ljuddämpande egenskaper. Dessutom är det lätt att applicera och kan användas i alla typer av badrum, även de med fuktbenägna ytor som kakel eller sten. På Klinkerhuset erbjuder vi flera olika typer av flytspackel så att du kan hitta det perfekta för dina behov. 

Vattentätning 

Klinkerhuset erbjuder också en mängd olika vattentätningsalternativ för alla typer av badrum. Från silikontätningsmedel till självhäftande membran har vi rätt produkt för varje jobb. Våra vattentätningsprodukter är utformade speciellt för användning i badrum och ger ett överlägset skydd mot vattenläckage och potentiell mögeltillväxt. De är lätta att applicera och kommer garanterat att hålla ditt badrum rent och torrt i många år framöver. 

Kakel Grout 

Slutligen är ingen badrumsrenovering komplett utan kakelbruk! Kakelfogmassa ser inte bara snygg ut utan ger också ett extra skydd mot vattenskador genom att fylla ut de små springorna mellan kakelplattorna där fukt kan samlas. På Klinkerhuset har vi flera olika typer av kakelbruk som finns i en mängd olika färger så att du kan matcha dem perfekt med dina valda kakelplattor. Vi erbjuder till och med specialiserade fogmassor som är utformade speciellt för våta utrymmen som duschar eller badkar!  

När det är dags att renovera eller bygga ett nytt badrum, se till att du har alla nödvändiga material från Klinkerhuset! Vi erbjuder kvalitetsprodukter som flytspackel, vattentätningsmaterial och kakelbruk som är särskilt utformade för användning i badrum och som kommer att hjälpa till att hålla ditt utrymme vackert och säkert över tid. Besök vår webbplats idag för att lära dig mer om vårt urval av badrumsrenoveringsmaterial – du kommer inte att bli besviken!

Fler
artiklar