Aspingtons

Moderna glasväggar till bastun skapar en snyggare design

Date

När du bygger en bastu idag finns det lite nya snygga lösningar med glasväggar som ger ett modernare intryck av ditt relaxrum. När du väljer väggar så bör du välja härdat glas, vilket är ett populärt alternativ för glasväggar i bastu. Glasväggar med härdat glas är utformade för att splittras i små bitar om de går sönder och då ditt utrymme i bastun ska vara säkert att använda för alla.

Att välja glasväggar till din bastu kommer att ge dig känslan av att utrymmet eller badrummet känns betydligt större. Att använda en bastu med glasväggar skiljer något från att bastubada i en bastu av mer traditionell typ men för normalt bastubadande är detta oftast inte någon märkbar skillnad.

Detta hjälper till att förhindra skador som annars kan uppstå om glaset skulle spricka. När du beställer glasväggar till din bastu bör du mäta utrymmet och se till att du får rätt storlek och att det finns justeringsmån för detta. Det finns speciella gångjärn för glasväggar som passar bra för just montering av glasväggar, då dessa har justeringsskruvar som gör att du enkelt kan justera så att dina glasväggar hänger rakt och snyggt och ditt relaxutrymme ser ut som en professionell spaavdelning.

Fler
artiklar